De dag van jullie leven!

Bijna alles geregeld, de locatie, de kleding, de ringen, en als laatste, om het geheel compleet te maken natuurlijk het bruidsboeket. Prima Flora is de specialist als het gaat om bruiloftsbloemen, en maken het boeket naar jullie wens en met onze ervaring.

– Modern, strak, klassiek, biedermeier, alles is mogelijk. Ook verzorgen wij de corsages, autostuk, arrangementen voor in de kerk – stadhuis – of feestlocatie, en bedankt boeketten voor de getuigen en ceremonie meester. Prima Flora en zijn team staan klaar, om in een persoonlijk gesprek jullie wensen te realiseren.

Kom langs in onze zaak, of maak een afspraak met een van onze arrangeurs.

Je wordt overspoeld…

Afscheid nemen van iemand die je dierbaar is, doet altijd pijn. Je wordt overspoeld door herinneringen en verdriet, en moet het verlies een plaatje geven in je hart.

Al van oudsher, besteden mensen aandacht aan het afscheid nemen van dierbare overledenen. In Nederland horen daar al sinds mensenheugenis bloemen bij… Prima Flora is de juiste bloemen speciaalzaak, waar verdriet en dankbaarheid worden verwerkt in een persoonlijk rouw arrangement.

Graag staan wij voor u klaar, om u te helpen bij de keuze van de laatste bloem voor u dierbare. Voor u laatste afscheidsgroet, heeft Prima Flora diverse kaarten en bedrukt lint. Zo vind u niet alleen troost in het mooie bloemstuk, maar neem je ook op de meest persoonlijke manier afscheid van wie je zo lief is…

Bel & bestel

Een dierbare jarig, een collega ziek, een kindje geboren, iemand bedanken? Er is altijd wel een gelegenheid, waarom u iemand een bloemetje wilt sturen.

Bij Prima Flora – Bel & Bestel Service – is dit mogelijk, van Maandag t/m Zaterdag staat ons team voor u klaar. U kunt direct bellen & bestellen… voor 11 uur besteld, de zelfde dag nog bezorgd door onze eigen bezorgdienst.

Klik hier voor onze webwinkel.

U kunt uit gaan van top kwaliteit bloemen, die dag vers geleverd worden bij het door u aangegeven adres.

Wilt u ervaren hoe onze service en kwaliteit is, bel dan direct op het volgende telefoon nummer: 0118-851816.

Op zoek naar een zakelijke oplossing?

Uw bedrijf is uw visitekaartje. De receptie balie, wachtkamer, en directie kamer zijn erg belangrijk voor de eerste indruk van uw klant.

Wij bieden u een creatief arrangement of boeket aan, passend bij uw bedrijf. Doormiddel van een bloemen abonnement afgestemd op uw wensen, bent u altijd gegarandeerd op verse bloemen binnen uw bedrijf.

Prima Flora bezorgd de arrangementen en/of boeketten in leenvazen, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft.

Heeft u eigen ideeën, laat het ons weten en wij zorgen ervoor. Tevens is het ook mogelijk om boeketten te verzorgen voor, jubilarissen, jarige, zieke werknemers of zakenrelaties.

Meer informatie?

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neemt gerust eens contact met ons op.